De Kameleon

 

Het jongerencentrum van Aduard. Voor alle jongeren van 10 tot 18 jaar oud. De Kameleon is normaal gesproken elke vrijdagavond geopend voor muziek, spel (pooltafel, darten) en gezelligheid. In onze agenda kun je zien wanneer de Kameleon (onder voorbehoud) open is.

Vrijwilligers voor de soosavonden

De jeugd heeft aangegeven dat zij graag elke vrijdagavond terecht zouden kunnen bij de Kameleon. Jeugdwerk Aduard zet zich ervoor in om dit te blijven realiseren. We zijn nog op zoek naar jongvolwasse vrijwilligers die in onze rooster ingepland zouden willen worden. Neem contact met ons op wanneer jij je ook beschikbaar zou willen stellen hiervoor. We nemen dan contact met je op om kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken.

Activiteiten

Jeugdwerk Aduard organiseert ook regelmatig activiteiten voor de (jongere) jeugd in de Kameleon en is van plan om dit in het nieuwe jaar veel meer te gaan doen. Momenteel zijn we druk bezig met het maken van een jaarplanning. In onze Fotolog kun je onze voorbije activiteiten en in de agenda onze toekomstige.

Tijdens de DENK MEE AVOND op 27 november heeft Jeugdwerk met een groepje jongeren gesproken over hun wensen voor de jeugdactiviteiten en voorzieningen in de Kameleon. Daar zijn leuke dingen uitgekomen. Wensen die zijn uitgesproken zijn onder andere een Playstation 3, een goede Wifi connectie en een beter beschermde buiten chillplek. Ook zouden zij het leuk vinden als de Kameleon vaker open zou kunnen zijn. De jaarlijkse Spooktocht werd afgelopen jaar gemist. Jeugdwerk Aduard en de SWgZ gaan zich inzetten om deze en andere wensen te realiseren.

We blijven in de KAMELEON!!!

Na veel wachten en onduidelijkheid is duidelijk geworden (april 2016) dat wij als Jeugdwerk mogen blijven in ons eigen pand!

Nu dit bekend is, zijn we druk bezig om verbeteringen aan te brengen in en om de Kameleon.

We roepen de jeugd op om actief mee te (blijven) denken en te doen! Mail ons als je ideeën of wensen hebt en schroom niet om je aan te melden om te helpen bij activiteiten die we organiseren.

Adres: Burgemeester van Barneveldweg 21, 9831 RD Aduard