Over ons

 

Jeugdwerk Aduard richt zich op activiteiten en speelvoorzieningen voor de jeugd en jongeren in Aduard. We zetten ons in om een gevarieerd en jaarvullend activiteiten-programma te bieden.

We stimuleren jongeren om mee te denken en doen en werken graag samen met alle partijen in en om het dorp die een bijdrage willen leveren aan het organiseren en activeren van jongerenactiviteiten. Indien jij of jouw organisatie, onderneming, vereniging (etc.) een jeugdactiviteit met (hulp van) ons wil organiseren, neem dan contact met ons op. Samen kunnen we er iets moois van maken!

We hebben een lijst actieve vrijwilligers en helpende handen die zich regelmatig inzetten bij onze activiteiten en meer enthousiastelingen zijn altijd welkom! Je kunt je aanmelden door een berichtje te sturen. Ook jongeren zelf zijn natuurlijk van harte welkom om mee te denken en te helpen bij de activiteiten!

Het vaste team bestaat uit:
Fabian van Dijk, Gerbrig Leegstra, Halinka van Dijk, Jolanda Dijk-Hulshof, Monique Gelinck, Petra Ridder-Slopsema en Ursula Veldsema-Saib en wordt ondersteund door buurtwerker Inge Sijtsema van het SWgZ.

Start Jeugdwerk: Vanuit de Dorpsvisie Aduard is de sterke wens naar voren gekomen om meer activiteiten voor de jeugd en jongeren te organiseren in Aduard. Hieruit is Jeugdwerk Aduard gestart.
Ons team richt zich op het opzetten van activiteiten voor alle jeugd en jongeren en de speelvoorzieningen in het dorp. Er zijn in de Dorpsvisie verschillende wensen door de jongeren uit gesproken, daar gaat Jeugdwerk Aduard eerst mee aan de slag.

Geef een antwoord