Spelweek Aduard 2017

Jeugdwerk Aduard is al druk in de weer met de voorbereidingen van de Spelweek 2017!

Dit jaar willen we graag met de kinderen gaan hutten bouwen. Of dat gaat lukken hangt af of we genoeg materiaal kunnen verzamelen en ook veel enthousiaste helpers zijn onmisbaar.

Heb jij zin om als VRIJWILLIGER samen met ons en de kinderen je handen uit de mouwen te steken? Stuur dan een mail naar info@jeugdwerkaduard.nl om je aan te melden. 22 juni aanstaande hebben we onze eerste spelweek-vrijwilligers-overleg in de Kameleon.

Om de Spelweek te bekostigen krijgen we van de gemeente (hopelijk) een jaarlijkse subsidie. Daarnaast organiseren wij meerdere activiteiten om euro’s op te halen.

Op 3 juni staan we weer op de Kinderrommelmarkt die georganiseerd wordt door De Chr. Oranjevereniging Oranje Getrouw Aduard. We verkopen daar onze (goed gevulde) Jeugdwerk-tas, gaan schmincken en ook de mevrouw met de grabbelrok is weer van de partij. Alle opbrengsten ten bate van de Spelweek.

Ook gaat de STATIEGELD-FLESSEN-ACTIE weer van start. Heb jij flessen liggen en gun je ons de opbrengst voor de Spelweek? Doneer je flessenbon in de doos bij de Spar of stuur ons een berichtje dan maken we een afspraak voor het halen of brengen van de flessen.

Wil je ons als bedrijf of particulier SPONSOREN met een donatie in materiaal (leuke dingen voor in de sponsortas of een kortinsbon op product of dienst), euro’s of hutten-bouw materiaal? Stuur ons dan een e-mail. Alle bijdragen zijn van harte welkom!

Laten we er ook dit jaar weer met z’n allen een leuk feest van maken voor de kinderen van Aduard!!